Vacature Jongerencoach

20 uur per week (Zwangerschapsvervanging)

Wie zijn wij?

MDT ‘Zoek het uit!’ is een project maatschappelijke diensttijd voor jongeren tussen de 16 en 27 jaar. In een groep van maximaal 15 gaan jongeren, een stagiaire en 2 jongerencoaches aan de slag. Het traject duurt 4 tot 6 maanden en is 3 dagen per week. Tijdens het traject kunnen jongeren hun eigen talenten ontdekken, nieuwe mensen ontmoeten en zich inzetten voor de samenleving. Bedoeling is dat zij duidelijker voor ogen krijgen wat ze in de toekomst willen en hoe ze van betekenis kunnen zijn voor een ander. Bij MDT ‘Zoek het uit!’ geven jongeren samen met de coaches zelf vorm aan hun traject! Zie www.mdt.frl/zoekhetuit

 

Wat ga je doen?

Vanaf 20 september 2021 ga je samen met collega Nadia de groepen en jongeren begeleiden. De thuisbasis voor de meeste groepsdagen is Leeuwarden en Franeker. Maar we reizen door de hele provincie. Daarnaast werf je jongeren, geef je individuele coaching, doet intakes, werk je samen met verwijzers, maakt matches tussen jongeren en MDT-plekken. En bij dit alles is jongerenparticipatie het uitgangspunt.

 

Ben of heb jij

⦁  HBO werk- en denkniveau, met een relevante afgeronde Hbo-opleiding
⦁  Positief, verbindend, ondernemend, onderzoekend naar mogelijkheden, lef, creativiteit, overtuigingskracht en een passie voor het werken met jongeren
⦁  Jongerenparticipatie hoog in het vaandel staan
⦁  Expert op het gebied van groepsdynamiek, talentontwikkeling en jongerencoaching
⦁  Kennis van en inzicht in de cultuur en belevingswereld van jongeren en jong-volwassenen
⦁  In staat projectmatig te denken en werken, en weet je dat resultaatgerichtheid, onderzoek en rapportage hierbij hoort
⦁  Eigen vervoer

Nog steeds enthousiast?

Mooi! Stuur je sollicitatie voor maandag 5 juli 2021 naar projectleider Wietske de Koe wietske@mdt.frl
Ook voor vragen kun je bij haar terecht!
De gesprekken vinden plaats op 12 of 14 juli.

En wie weet kom jij dan 20 uur p.w. in dienst bij Welzijn Het Bolwerk te Dokkum. Dit is voor de duur van het zwangerschapsverlof (zo’n 18 weken) met de mogelijkheid tot verlenging waarbij het aantal uren kan afwijken. De functie wordt ingeschaald volgens de CAO Sociaal Werk, welzijn en maatschappelijke dienstverlening, schaal 8 (maximaal €3.742,– bruto per maand bij volledig dienstverband, afhankelijk van opleiding en ervaring).

Aanstelling onder voorwaarde van het vooraf overleggen van een originele Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG). 

Andere berichten

(april 2021) Rapportage MDT zoek het uit

(april 2021) Rapportage MDT zoek het uit

Rapportage april 2021 MDT zoek het uitMaatschappelijke Diensttijd `MDT ‘Zoek het uit!’ is inmiddels anderhalf jaar onderweg. De 1e groep is gestart op 10 februari 2020 en inmiddels draait groep 6 en zijn de voorbereidingen voor groep 7 in volle gang. MDT ‘Zoek het...

Lees meer
(maart 2021) Ik ga op reis en ik neem mee…

(maart 2021) Ik ga op reis en ik neem mee…

(maart 2021) Ik ga op reis en ik neem mee...Wat komt er op de checklist van het team van MDT ‘Zoek het uit’ om de ontdekkingsreis van jongeren naar de beste versie van zichzelf nòg beter te doen slagen? Deelnemers aan de online sessie MDT ‘Zoek het uit’ van 24 maart...

Lees meer
(dec 2020) Ontdekkingstocht naar de beste versie van jezelf

(dec 2020) Ontdekkingstocht naar de beste versie van jezelf

(dec 2020) Interview: Ontdekkingstocht naar de beste versie van jezelfMaatschappelijke Diensttijd met het oog op je toekomst! Als jongere meedoen aan een MDT traject? Twee jongeren die de eerste stappen al gezet hebben, zijn helder in hun advies: doen! Het duurt maar...

Lees meer

Contact

Neem contact met ons op!

11 + 12 =